Документи

          Іноземцям для прийому на навчання в Словаччині необхідні наступні документи:

  • Заяву - анкету на словацькій мові (друкованою латиницею). (якщо абітурієнт/ка є неповнолітній/ня, тоді підписує заяву його рідні батько/матір а якщо абітурієнт/ка є повнолітній/ня, тоді підписує заяву сам/сама)
  • Копію загранпаспорта – сторінка, на якій є фотокарточка та персональні дані.
  • Автобіографія іноземця та офіційний переклад до словацької мови.
  • Медичний сертифікат про стан здоров’я, засвідчений офіційним органом охорони здоров’я країни, з якої прибув іноземець та офіційний переклад до словацької мови.
  • Дійсний поліс медичного страхування.
  • Оригінал документа про визнання еквівалентності попередньої освіти іноземця в Словаччині, який видає регіональний відділ управління освіти.
  • 6 фотокарточки розміром 30 x 35 мм.
  • Оригінал документа про оплату 34 EUR.

 

 Отримати безкоштовну консультацію 

 

          Для отримання документа про визнання еквівалентності попередньої освіти іноземця в Словаччині, який видає регіональний відділ управління освіти необхідні наступні документи:

  • Копія атестату про попередню освіту (з апостильом) та офіційний переклад до словацької мови.
  • Копія додатку до атестату про попередню освіту (навчальні предмети та оцінки) з апостильом та офіційний переклад до словацької мови.
  • Оригінал довідка про вивченні предмети (їх годиновий обсяг) за 3 останні навчальні роки та офіційний переклад до словацької мови. Копія загранпаспорту - сторінка, на якій є фотокарточка та персональні дані.
  • Оригінал документа про оплату 6,50 EUR. Усі переклади до словацької мови може робити тільки офіційний словацький перекладач в Словаччині.